Sales legends Media

Sales Topper

In het boek ‘Sales Topper’ hebben Bas Resink en Josef Stevens alle belangrijke onderwerpen over sales op een eenvoudige en leuke manier uitgelegd. Zij doen dat vanuit hun eigen ervaring en de ‘best practises’ uit de zakelijke (b2b) verkoop. Ze besteden aandacht aan de persoonlijke voorbereiding, het verkoopgesprek, administratieve taken en zelfs aan de ontwikkeling van je carrière. Alles wat je moet weten om van je eerste verkoopbaan een succes te maken!

Inkijkexemplaar openen

Verkopen is geen moeilijk vak, als je weet hoe het moet. Het probleem is alleen dat er veel verschillende meningen zijn. Er zijn veel uiteenlopende methodieken waardoor je als startende accountmanager vaak niet weet waar je moet beginnen.

In dit boek hebben Bas Resink en Josef Stevens op een eenvoudige manier de belangrijkste onderwerpen uitgelegd. Daarmee besteden ze aandacht aan het vak verkopen, jouw carrière en jouw ontwikkeling. Op basis van honderden theorieën en hun eigen praktijkervaring hebben ze alleen geselecteerd wat echt belangrijk is om aan de slag te kunnen. Sales Topper: alleen het noodzakelijke, op een makkelijke manier uitgelegd!

Luister hieronder naar de Boektrailer

BESTEL NU