Sales legends Media


Thijs Visser − Orange Cyberdefense

Sales begint bij Nee. Je begint met niets en aan het eind heb je een partnership. Over alles wat daartussen gebeurt gaat mijn gesprek met de salesdirecteur van een bedrijf dat is gespecialiseerd in de cybersecurity. Digitale inbrekers buiten de deur houden dus.

Met zijn scherpe geest heeft hij als commerciele leider een handvol startups naar de top van hun markt gebracht. Daarbij kun je denken aan bedrijven als Videobutler, Kinly en ZIVVER. Een jaar geleden heeft hij de overstap gemaakt naar een grote corporate met een frans moederbedrijf, waarbij zijn uitdaging is om het vuur van de startups over te dragen aan een salesorganisatie met meer dan 30 professionele salesmensen.

We hebben het over prospecteren via Linkedin, het stapsgewijs veroveren van toekomstige partners en het weggeven van korting in ruil voor iets heel waardevols. Hij leerde Johan Cruijff de geheimen van videoconferencing en hield daar zelfs een cruyfiaanse marketingslogan aan over: it’s so simple, you forget how complicated it is. Maar kort en goed, als je je IT systemen eens goed wilt dichttimmeren, moet je deze man bellen.

Wil jij in contact komen met andere luisteraars van Salesbazen? Meld je dan aan voor onze speciale WhatsApp groep, door een bericht te sturen naar O6876O83ll. Ken je een salesbaas voor de podcast? Stuur dan een e-mail naar redactie@saIesbazen.c0m.